Cluj Napoca
Str: Aurel Vlaicu,Nr: 4
Telefon: 0264 413 031
Email: amenajariinterioare@qbox.ro
Stire detaliu
Cât de importantă este somiera?
Pentru un somn sănătos, somiera este la fel de importantă ca şi salteaua. Combinaţia potrivită între saltea şi somieră oferă susţinerea şi confortul de care avem nevoie.
Printre altele, somiera asigură buna circulaţie a curenţilor de aer în cazul saltelei din dormitor, îi permite acesteia să respire, să nu reţină umezeala şi să dezvolte acarieni din această cauză. O somieră compusă din cadru rigid şi lamele flexibile din lemn este ideală, conferind elasticitate şi saltelei. Cadrul rigid fixează salteaua, în timp ce lamelele asigură flexibilitatea pentru o poziţie ergonomică a corpului şi, deci, pentru odihnă de calitate.
Somiera protejează cadrul patului, care devine mai rezistent, însă poate avea şi rol decorativ. Există mai multe tipuri de somiere: de metal sau de lemn -, iar pentru un confort sporit, putem alege unele cu capăt reglabil, acţionat prin telecomandă.
Se recomandă ca, la circa două luni, să se schimbe poziţia somierei – prin rotire în cadru sau repoziţionarea lamelelor, dacă acestea sunt interschimbabile.
 
Găseşte somiera perfectă la Naturlich! Vizitează şi site-ul, Naturlich - Magazin de mobila online!