Cluj Napoca
Str: Aurel Vlaicu,Nr: 4
Telefon: 0264 413 031
Email: amenajariinterioare@qbox.ro
Stire detaliu
Cum îţi alegi canapeaua
Eşti pregătit să-ţi primeşti cum se cuvine invitaţii? De sărbători primeşti musafiri pe care ar trebui să-i faci să se simtă comod pe canapeaua pe care îi aşezi.
Cu toţii ne-am trezit cu dureri de spate după ce am dormit pe o canapea incomodă, fiind în vizită la cineva... Acum, avem de unde alege, pentru ca invitaţii noştri să nu păţească aşa ceva, iar dimineaţa să ne întrebe „de unde ţi-ai luat canapeaua?!”.

Fără să vorbim despre diversele materiale din care sunt fabricate, putem împărţi canapelele în două mari categorii: fixe şi extensibile. Iar după ce alegem una dintre acestea, ne rămân o mulţime de modele pe care le putem integra în căminul nostru, în funcţie de culoare sau texturi.
Dacă ne dorim doar o canapea pentru sufragerie, pe care să stăm în faţa televizorului sau să ne tolănim cu o carte în mână, putem alege un model fix. Dacă, însă, plănuim să dormim pe ea, ori primim des musafiri care trebuie culcaţi undeva, atunci avem nevoie de o canapea extensibilă.
Şi acestea au mai multe mecanisme de rabatare: cele cu mecanism ascuns sunt prevăzute cu saltele interne şi sunt dedicate pentru dormitul constant pe canapea, iar cele cu mecanism simplu sunt gândite pentru dormitul ocazional.
Şi saltelele canapelelor sunt de mai multe tipuri: saltele cu spumă pe suport cu bretele de material textil, ori chiar saltele cu arcuri, cu vatelina şi burete.

Şi dacă am vorbit mai devreme de tapiţerie, aceasta poate fi din piele ecologică, rezistentă şi adaptată traficului intens (poate fi folosită cu succes în locaţii publice), sau din material textil - mult mai plăcut la atingere şi mai comod (destinat locuinţelor şi spaţiilor private).

Nu în ultimul rând, alegerea canapelei optime e influenţată şi de bugetul alocat. Dacă ne dorim, însă, o canapea de calitate, pe care să ne putem baza mai mulţi ani, merită să scoatem mai mulţi bani din buget, decât să alegem una ieftină şi de calitate îndoilenică, pe care să o aruncăm după numai câteva luni de utilizare.
 
La Naturlich, puteţi alege dintr-o gamă variată de canapele, extensibile sau fixe, cu mecanisme diferite şi cu diverse texturi şi imprimeuri!