Cluj Napoca
Str: Aurel Vlaicu,Nr: 4
Telefon: 0264 413 031
Email: amenajariinterioare@qbox.ro
Stire detaliu
Dressingul nu este un moft, ci o necesitate
Cu toţii ştim că spaţiul de depozitare este foarte important în orice locuinţă, de aceea trebuie să apelăm la soluţii prin care să-l folosim la maximum, atât pe orizontală, cât şi pe verticală. Dressingul, ca soluţie de optimizare a spaţiului casei, oferă cele mai bune alternative de depozitare. Acesta se poate construi în nişe speciale sau sub formă de dulap, încastrat în perete. De asemenea, poate fi construit de sine stătător, cu uşi glisante, şi accesorizat în nenumărate forme în interior, ţinând cont de garderoba proprie şi de necesităţi.
Sunt disponibile nenumărate soluţii pentru interiorul dressingului, de la cele mai banale poliţe şi suporţi de umeraşe, până la suporturi dedicate pantalonilor, cravatelor şi chiar lenjeriei intime.
 
Oricât ar fi de mare sau de mic, dressingul ar trebui să aibă cât mai multe compartimente, de diferite mărimi, în care să îşi găsească locul fiecare obiect vestimentar. Trebuie organizate spaţii pentru umeraşe şi spaţii pentru piesele vestimentare ce pot fi împăturite, şi evident pentru pantofi.
Pe verticală, dressingul poate fi configurat pe înălţimi chiar mai mari de doi metri, montând accesorii gen lift, care să ridice şi să coboare umeraşele, în funcţie de necesităţi. Aşadar, într-o casă cu etaje, putem proiecta un dressing uriaş, pe înălţime, dacă spaţiul ne permite.
Dacă e vorba de adâncime, aceasta poate varia la fel de mult, tot în funcţie de spaţiul pe care îl avem la dispoziţie. Nu este necesară o adâncime standard, spre deosebire de dulapuri, pentru că putem folosi suporturi speciale pentru umeraşe.