Cluj Napoca
Str: Aurel Vlaicu,Nr: 4
Telefon: 0264 413 031
Email: amenajariinterioare@qbox.ro
Stire detaliu
Mai multă lumină în casă, cu ajutorul culorilor
În perioada sărbătorilor, întreaga familie se adună acasă, în jurul mesei, iar atmosfera trebuie să fie una cu adevărat festivă. Pentru ca lumina să ne intre, la propriu, în casă, cea mai sigură cale este să adoptăm albul şi culorile cât mai deschise în interior.
În general albul este perceput ca o culoare ce aduce linişte şi impresia de curăţenie absolută, de spaţiu pur, dar şi deosebit de elegant.
Albul nici măcar nu este o culoare, ci este o sinteză a tuturor culorilor; este luminos şi conferă obiectelor din casă volum şi soliditate. În designul căminului, albul înseamnă simplitate şi permite evidenţierea celorlalte culori – pentru că vom avea nevoie şi de alte culori, ca să nu cădem în extreme cu prea mult alb şi să ajungem la un decor „de spital”.
Putem începe de pe masă, unde vom aşeza şervete, naproane sau feţe de masă albe, şi continuăm cu decorul: textile în culori pastelate şi mobilier la fel de deschis.
 
Albul va aduce în casă o notă de prospeţime şi de calm, măreşte optic spaţiul şi îl face mai luminos. Pentru ca atmosfera să fie cât mai relaxantă, este indicat ca albul să fie combinat cu nuanţe calde, cum ar fi bejul. Combinaţia cu verde va da un rezultat tonic, iar alb cu negru este, pentru foarte multe persoane, combinaţia perfectă pentru un interior ultramodern.
 
Vezi mai multe modele de sufragerii în culori deschise pe www.naturlich.ro!