Cluj Napoca
Str: Aurel Vlaicu,Nr: 4
Telefon: 0264 413 031
Email: amenajariinterioare@qbox.ro
Stire detaliu
Redecorare, cu bani puţini şi cu imaginaţie
Vrei să-ţi redecorezi sufrageria, dormitorul sau întreaga casă? Primul pas este alegerea unei teme, a unui stil anume. După ce avem o idee despre cum am vrea să arate spaţiul luat în vizor, în ansamblu, totul devine mult mai simplu. În funcţie de tema aleasă, vor fi apoi achiziţionate elementele de decor, mobila şi decoraţiunile, dar şi nuanţele pereţilor.
 
Atunci când bugetul nu ne permite sau nu prea îndrăznim să ne vopsim pereţii în nuanţe puternice, dar ne dorim o schimbare, putem să apelăm la obiecte mici, dar care pot da viaţă unei încăperi: tablouri, perne de decor sau alte textile, coşuleţe, vaze şi altele.
Cu ajutorul mobilierului şi al decoraţiunilor, putem să avem o casă aşa cum ne-o dorim, în stilul propriu, să ne punem amprenta asupra spaţiului pe care îl „stăpânim”.
Decoraţiunile pot fi, astfel, folosite pentru a masca anumite imperfecţiuni, cum ar fi un mobilier mai vechi, sau pentru a da un plus de personalitate spaţiului.
 
Totuşi, un sfat e bine de luat în considerare: numărul şi dimensiunea decoraţiunilor ar trebui să fie direct proporţionale cu suprafaţa casei. De exemplu, dacă ai un spaţiu mic, este de preferat să alegi un singur obiect mai mare, iar dacă spaţiul este mai generos, atunci poţi folosi cu încredere mai multe obiecte mici.
 
Vezi idei de amenajare şi decoraţiuni pe www.naturlich.ro