Cluj Napoca
Str: Aurel Vlaicu,Nr: 4
Telefon: 0264 413 031
Email: amenajariinterioare@qbox.ro
Stire detaliu
Vezi câteva idei pentru decorarea casei de Revelion!
Dacă sunteţi gazde în noaptea de Revelion pentru prieteni, trebuie să vă pregătiţi şi casa pentru petrecere. După curăţenie, necesară după masa (sau mesele) de Crăciun, trebuie căutate şi pregătite toate cele necesare pentru masa de Revelion – de la faţa de masă festivă, la farfurii, pahare, platouri, colorate şi decorate în culori vii, eventual şi cu elemente de iarnă, de sărbătoare. Nu trebuie uitate nici decoraţiunile, pentru masă – ele trebuie să fie mici, ca să nu încurce, dar de mare efect.
 
Și lumânările trebuie să fie prezente, pe masa de Revelion – pot fi așezate în suporturi speciale, în sfeșnice, dacă sunt lungi, sau pe un platou, înconjurate de crenguțe de brad, dacă sunt mai mici și groase.
 
Dacă pregătiți o petrecere mare, puteți să alegeți și o temă – bal mascat sau retro, de exemplu -, iar decorațiunile vor fi în concordanță cu tema aleasă.
Un element important pentru decorul din această noapte, care face trecere între ani, este vâscul – care poate fi agăţat deasupra uşii sau pus într-un vas, pe masă. De asemenea, un banner cât de mare pe care să scrie ”La mulți ani!” va impresiona cu siguranță invitații, mai ales dacă va fi afișat undeva la intrare, sau pe un perete gol.
 
Din decorul de petrecere nu pot lipsi steluțele, confetti, sau baloanele, care vor asigura atmosfera de petrecere dacă sunt agățate sau lipite, singure sau în ”buchet”, pe pereți ori tavan. De asemenea, puteți pregăti coifuri de hârtie, pe care să scrie ”2014”, pentru invitați. De fapt, cifrele noului an se pot regăsi în toate aranjamentele pregătite pentru petrecere, împreună cu mesajul de ”La mulți ani!”.
 
Petrecere frumoasă și un an nou cât mai bun!
La mulți ani!